0
0
Subtotal: kr. 0,00

Ingen varer i kurven.

FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR.

0

Din kurv

0
Subtotal: kr. 0,00

Ingen varer i kurven.

Likør

Torbolis likør er en sød spiritus med en alkoholprocent mellem 16,4, og 21. Likøren er tilsat smag af frugt, bær, urter, nødder eller andre planter, som giver en fantastisk blød og velsmagende aroma. Likøren har fundet vejen til manges danskers hjerter og er efterhånden i alle sine former en essentiel del af barskabet – både i den klassiske cocktail eller som shots efter en god middag. Likøren er helt bestemt folkets drik!

Herunder finder du diverse klassiske varianter af kvalitets likør direkte fra Italien.

Italiensk likør

Likør er en Helt fantastisk spiritus, hvis man gerne vil lave kreative drinks og lækre cocktails, eller bare have en smagsfuld følgesvend til sin kaffe eller dessert. Torbolis likør sortiment tilbyder noget til enhver smag, man både kan købe kaffelikør, frugtlikør, flødelikør, nøddelikør og mange, mange andre.

Likørs oprindelse

Produktionen af likør kan spores mange hundrede år tilbage i tiden. Allerede i det 13. århundrede er der spor af likør, som blev produceret i Italien. Likøren som vi kender den i dag, stammer fra fremstillingen af likør fra forskellige klostre, hvor munkene udviklede urtemedicin. Meget er sket siden da, og den likør som Torboli tilbyder i dag har ikke meget at gøre med urtemedicin, men derimod bare fænomenal smag. Heldigvis.

SKAL DU VÆRE VORES NÆSTE FORHANDLER?