0
0
Subtotal: kr. 0,00

Ingen varer i kurven.

FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR.

0

Din kurv

0
Subtotal: kr. 0,00

Ingen varer i kurven.

Amaretto

Alkohol %: 21 % 

Allergener: Indeholder mandel

Tilsætningsstoffer: Farve 

Oprindelsesland: Italien

Nyd den kold!

Fragt: 50 kr.

SPECIFIKATIONER

Torboli Liquore di Amaretto

Torboli er mestre i at lave italiensk luksus likør, og har gjort det i mange år, hvor der hele tiden er blevet udviklet nye smagsvarianter, da Italienerne og nu også danskerne, synes at det er en fryd for smagsløgene. Amaretto er den mest efterspurgte italienske likør i verden, derfor har smagen af Torbolis amaretto været afgørende for hele opbyggelsen af brandet om at have en god og intens smag. Under produktionen marineres mandelkernerne og frigiver deres uforlignelige aroma, hvilket giver den gode smag. 

Torbolis likør bliver altid lavet med målet at likøren bliver smagfuld nok til at den bliver drukket rent og bliver set som et ready-to-drink produkt, derfor er Torbolis amaretto likør, en som man er nødt til at smage, hvis man ligesom mange andre har en kærlighed til den italienske mandellikør. 

Kan Torbolis Amaretto bruges i drinks?

Det skal dog ikke betyde at Torbolis amaretto udelukkende kan drikkes rent, hvis aften skal have et lidt langsommere tempo, end 21 % alkohol pr. tår. Kan man simpelt blande Torbolis amaretto med appelsinjuice, og så har du en Bocce Ball, som også kan få dine smagsløg til at danse på røde roser. Mulighederne er mange, når den rå likør som der blandes op med har en god smag. Skal du bikse en Tiramisu sammen til dessert med familien, bliver amaretto her også anset som genial til tilberedning af denne.