0
0
Subtotal: kr. 0,00

Ingen varer i kurven.

FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR.

0

Din kurv

0
Subtotal: kr. 0,00

Ingen varer i kurven.

Kaffe likør

Alkohol %: 17 % 

Tilsætningsstoffer: Farve 

Allergener: Kaffe, Mælkeprodukt

Oprindelsesland: Italien

Nyd den kold!

Fragt: 50 kr.

SPECIFIKATIONER

Torboli Crema di Caffé – Kaffe likør

Kaffe likør fra Torboli er produceret ved at kaffebønner som er plukket, ligger fløde og alkohol, hvor det hviler, så kaffesmagen kan udvindes. 

Kaffe likøren er en af de likører der er mest udbredte i Danmark i form af Bailey’s. Bailey’s kaffe likør bliver typisk brugt til at hælde i kaffen, over is eller en af deres andre opskrifter på desserter. Torboli har lavet kaffelikøren på samme måde som alle vores andre likører, at de er lavet ready-to-drink og kan drikkes som de er. 

Er du ikke så meget til kaffe, men måske til iskaffe, eller kan slet ikke lide det, så hører vi faktisk at flere alligevel kan lide vores kaffe likør. Oftest pga. dens eftersmag som er virkelig vedvarende tung, men luftig og rund i smagen. 

White Russian med kaffe likør 

En af de mest essentielle ingredienser i White Russian er kaffe likør. Hvis kaffe likøren er god, så er din White Russian det også. Du skal blot blande 2 cl. vodka, 4 cl. kaffelikør, og fyld resten af glasset op med sødmælk, så har du den i højeste klasse, når du bruger Torbolis kaffe likør.